bennybobil

betraktninger fra veien

Benny and all that jazz

Årets Benny-sommertur gikk til Molde. Mest for å besøke Randi og Bjørn på besøk hos Bjørns foreldre, men samtidig var det Molde-jazz i byen, og det er jo stas.

Et ferge-bilde er dermed obligatorisk. Det var ganske så mange biler og bobiler på fergen mellom Halsa og Kanestraum. På tross av (eller på grunn av) meget pen beregning for å rekke fergen, måtte vi stå over den første, så det var stor traffikk denne fredags ettermiddagen. Rune og Hilde hadde utsyrt seg med en passe økonomisk middag/lunsj bestående av knekkebrød og chillikreps som ble inntatt på ferga!


Første natt skulle tilbringes utenfor leiligheten til Bjørns foreldre i Molde sentrum. Etter å ha laget litt av et baluba blant alle naboene, fikk Benny akkurat lirket seg under verandaen og foran garasjeporten! Det er visst litt vanskelig med parkering i borettslaget, så det var opp til flere som ble skremt da de så en bobil som skulle parkere på gårdsplassen. Men etter å ha forklart hvem vi og Benny var og hvem vi besøkte, gikk det bedre!

IMG_8172

Akkurat plass!

Så bar de rett avgårde til Romsdalsmuseet og konsert med Highasakite.

Stemningen ble såpass god på konserten at en tur til Molde sentrum på lørdag krevde en god burger. Molde viste seg fra sin beste festival-side, med herlig solvær og mye liv i byen! Plutselig gikk det også forbi en biker med en katt i en rosa handlekurv! Dette krevde et snikfoto 🙂

En tur til utsiktspunktet ble det også før det var på tide og dra tilbake til Benny og kjøre videre til Midsund.

IMG_8250

På veien videre måtte vi ta nok en ferge, og Rune benyttet anledningen til en liten hvil..

IMG_8255

Jeg lover, han er i live !!

Benny fraktet oss trygt fram til Midsund hvor vi hadde invitert oss selv på grillings til Bjørns foreldre. Og de levde opp til ryktet som har gått. Litt av en oppvartning ventet på oss.

Oddbjørn og Bente sparte ikke på noe. Det var både sprudlevann, grillribbe, kyllinglår, hjemmelaget potetsalat og mye mer! Og ikke nok med det. Plutselig kommer en 60-70 år gammel whiskey opp fra kjelleren som vi fikk smake på. Den var utrolig rund og god i smaken, og spesielt morsomt var det å sammenligne med samme type whiskey, bare kjøpt ny på polet i år!

I tillegg fikk vi oppleve at nordgående og sørgående Hurtigrute passerte hverandre rett utenfor i fjorden. Da ble det tuting blant Romsdalsfjella! For en fantastisk flott utsikt Oddbjørn og Bente har fra stuevinduet hver dag!

IMG_8276

Søndag bød på sightseeing rundt øya og Midsund kommune, før det var på tide å starte på hjemveien. Selv om Benny hadde stått fint og flatt parkert, var det en ganske så bratt bakke opp fra huset til veien, men det gikk feiende flott. Benny er jo tross alt ei fjellgeit.

På hjemveien gjensto bare å fullføre etegildet som helgen endte opp med på bli, på tross av en litt sparseommelig start, med en fergebiff !!

IMG_8293

Legg igjen en kommentar

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 12. august 2019 av i Benny 2019, Uncategorized med stikkord , , , , , , , , , .

Navigasjon