bennybobil

betraktninger fra veien

Benny på fotballcup!

Benny fikk bli med på Storsjøcup sammen med fotballgutta fra Nardo FK, gutter -06.

Storsjøcup er en internasjonal fotballcup for ungdom med lag fra hele verden i Østersund i Sverige som foregår den første uken i juli. 23 spente gutter (11 år) skulle på cupen for første gang i år, og Benny ble med.

Guttene og lagledere bodde på klasserom på Parkskolan i Østersund, mens Benny fikk innlosjere tre engasjerte mødre på foreldrecampen i parken utenfor skolen.

Benny godt parkert på campen.

For å fylle opp med litt moro også utenom fotballkampene, inviterte Benny på Benny’s stylteverksted på tirsdag. Alle gutta skulle bygge seg stylter, som skulle benyttes i konkurranse under Benny’s quiz på torsdag. Det må en del materiale til når 23 gutter skal ha verksted, men Benny gjorde jobben og fraktet alt frem til Østersund

Innlasting av styltematerialer før avgang fra Nardo!

 

Benny har fraktet styltematerialer trygt fram til Østersund. Klar til bygging!

 

Så var det klart til stylteverksted! Benny holdt selvfølgelig oppsyn, slik at alt gikk riktig for seg.

 

.

På torsdag ble det Benny’s quiz med innlagt stylteløp. Det var lagkonkurranse med innledende runder og finale.

Stylteløp.

 

Rett svar?!

 

Men, på fotballcup må det også spilles fotball!!! Nardo gutter 11 år stilte med to lag og begge lagene vant alle kampene sine. Benny var veldig imponert over innsats og godt spill fra alle og enhver.

 

Alle fotballgutta ville selvfølgelig også på besøk i Benny.  Det blir fort fullt når over tjue gutter vil komme og hilse på, men så trivelig da!

Plass til flere?

 

På foreldrecamp blir det også tid til sosial hygge for de voksne, og de tre mødrene som fikk campe i Benny koste seg stort. Både med den eminente losjien og det hyggelige selskapet med naboene rundt Benny.

Mona og Ellen rundt frokostbordet!

 

Det var virkelig superflott å få ha med seg Benny på fotballcup, og det er allerede kommet kommentarer på at dette kanskje må bli en tradisjon.

Vinner!

Legg igjen en kommentar

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 25. juli 2017 av i Benny 2017.