bennybobil

betraktninger fra veien

Camping-livet!

Campinlivet er ikke bare kjøring og soling.

Selv om vi har gjort det også!
Sånn som her: På Hauklandstranda, en ganske så herlig dag i Lofoten!

IMG_9899

 

Mellom slagene må vi også fikse og ordne litt i Benny. Doen må for eksempel tømmes:

Oppvasken må også tas. Her er Rune i aksjon!:

IMG_9961

 

Men etterpå kan vi slappe av og nyte en middag utendørs,

IMG_9898
eller se fotball, fikse fiskestang og drikke vin innendørs!

IMG_9936

 

Den siste kvelden i Lofoten kjørte Benny til Henningsvær og vi spiste mat hos Lofotmat! namnam. Rune spiste hval og jeg Lofot-bouillabaisse!

Henningsvær

Henningsvær

 

Ferden gikk videre til Vesterålen. Der møtte Benny en hval på Myre.

IMG_9988

Hei hval!

 

Etterpå kjørte Benny til Sortland, hvor Hilde og Rune så på fotballkamp. Vi parkerte for å sove på kaia. Det var det flere som hadde gjort, men det viste seg at det ikke var turister, men lokale som parkerte der for å overnatte på lørdagskvelden! Så vi ble vekt engang midt på natta av en som ville inn i Benny (det kan jeg jo forsåvidt skjønne!), men det var altså feil bil. Han skulle inn til party-bobil-naboen!

 

Nå har Benny ankommet Tromsø, hvor han skal få hvile seg noen dager før ferden går sørover igjen!

IMG_0005

Benny, Ishavskatedralen og Hurtigruta i midnatssol!

 

For å oppsumere campinglivet i Lofoten (i tilfelle noen er interessert i tips): Lyngvær camping var tipp topp. Den anbefales til alle som skal til Lofoten. Gode fasiliteter, fin beliggenhet, alt på stell og også billigere enn de andre campingene. Skagen camping var ok, men det er irriterende å betale 20 kroner for 6 minutter dusj tomt for varmtvann (det kan lønne seg å dusje om kvelden og ikke på formiddagen etter at hele campingplassen har stått opp!). Lofoten feriesenter i Svolvær var den kjipeste campingen. Intet hav i sikte, mygg og litt slitent.

Vi overnattet også på Uttakleiv-stranda. Der betalte vi til bygdelaget som fikser opp området. Det er dermed ikke en camping, men egentlig bare en parkeringsplass på stranda, hvor de har satt ut en utedo og en vannslange og ordnet det veldig fint. Så det var et flott sted for å speide etter midnattssola!

Benny er avnhengig av å overnatte på camping minst annenhver natt, fordi vi trenger å være koplet til strøm. Han er nemlig ikke konstruert sånn at vi får ut 220V hvis vi ikke har strømtilførsel inn i bilen. Derfor har vi funnet på camping-loven: Lad når du kan!

IMG_9904

 

Legg igjen en kommentar